Телевизор philips 42pfl4208/60 инструкция

телевизор philips 42pfl4208/60 инструкция
Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Strakker design: De ronde look met ingebouwde, flexibele HDMI kabel zorgt ervoor dat de nieuwe Chromecast nu echt achter iedere TV past. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Apps voor Chromecast:Netflix Videoland NPO Spotify Youtube Knippr VEVO Chrome Google Play PLEX Om Chromecast-apps te ontdekken, kijk je in de Chromecast-app op je smartphone, onder ‘Apps ontdekken’ of download ‘Cast Store’ uit de Play store voor een overzicht. Your model may return multiple results, some of which may contain only the parts list. De nieuwe Chromecast is de verbeterde versie van misschien wel de beste mediaspeler die er is.


Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Voor een lijst met ondersteunende apps kijk je hieronder, of ga je naar de volledige lijst op: Veranderingen in de nieuwe Chromecast De nieuwe Chromecast is uitgerust met de nieuwste Dual Band Wifi AC voor nog snellere streaming. Ondersteunde apparaten Smartphones, Tablets, Laptops en Desktops met de volgende besturingssystemen: Android 2.3 of hoger iOS 7.0 of hoger Windows 7 of hoger Mac OS 10.7 of hoger Chrome OS. To facillitate ease of locating your model, you can use the drop down menus below to navigate our current inventory of Philips service manuals. Google cast herken je aan het icoontje zoals hierboven.

Bekijk de videoclip en zie hoe gemakkelijk het gaat. Er zijn inmiddels honderden apps die de Chromecast ondersteunt. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Open nu de app en vul het Wifi-wachtwoord in. Nooit meer met z’n allen rond kleine schermpjes en speakers, maar gewoon op de bank voor de tv. De Chromecast wordt automatisch bijgewerkt en werkt met een groeiend aantal apps. Open een app met Google Cast mogelijkheden en begin met kijken! Dit houdt in dat de nieuwe Chromecast zowel op 2.4 GHz Wi-Fi frequentie als de 5 GHz Wi-FI frequentie werkt.

Похожие записи:

Опубликовано в рубрике Philips